Søk i bloggen

Sjangre i bloggen: ambient | blues | indie | eksperimentelt | elektronika | folk | garasjerock | hardrock | jazz | jazzrock | metal | pop | progrock | psykedelia | punk | rock | singer/songwriter

Razorbats: Bring It On EP ltd 300

Drivende glam-punk-rock'n'roll

lørdag 12 juli 2014 17:40 Brukte merkelapper: ,

Razorbats består av medlemmer fra Surferosa (Kjetil F. Wevling - gitar), Summon The Crows (Stig Sætevik - bass), Sonic Bandits (Even Berg - vokal; Knut Sigmund Wettre - trommer) og Gatecrashers (Erland Nyborg - gitar), og ga ut sjutommeren "Ruben's Lost Control" i fjor, men da som The Heat. Nå er de tilbake med det mer spissede navnet Razorbats, og den nye EP-en Bring It On. Sammen med bandnavnet gir det noe smakløse omslaget med et blodig kampsport-bilde et aldri så lite forvarsel om at dette er forholdsvis harde saker. Og Razorbats har rørt sammen en spenstig produsert og fengende miks av allsang pop-punk ("Born In Blood"), kjapp nesten-hardcore rock'n'roll ("No Talk 'Til The Goose's Stuffed"), hardtslående boogie-rock ("Bring It On"), mens vokalen gir det hele en slags glam-ferniss. Dette siste kommer kanskje best fran på åpningslåta "The Boys", som kan minne om både Turboneger og Mötley Crüe. "Bring It On" har alt for mange akkorder til å kunne være en Backstreet Girls låt (tre-fire holder som regel), men låta har noe av det samme drivet.

Forfriskende r&r som bærer bud om et forrykende liveband. EP-en er gitt ut på amerikanske Turbojugend-relaterte Self Destructo Records, presset i 300 eksemplarer, og kan bestilles fra Big Dipper, Tiger eller The Garden.

Razorbats: Bring It On

Razorbats: Bring It On

Razorbats: Bring It On