Søk i bloggen

Sjangre i bloggen: ambient | blues | indie | eksperimentelt | elektronika | folk | garasjerock | hardrock | jazz | jazzrock | metal | pop | progrock | psykedelia | punk | rock | singer/songwriter

Torgeir Waldemar: Take Me Home 10"

Et varsel om at noe stort er på gang

fredag 21 november 2014 18:00 Brukte merkelapper: , ,

FuzzLogic -> Torgeir Waldemar: Take Me Home

Jeg ble nesten bergtatt da jeg for første gang hørte og så Torgeir Waldemar framføre "Take Me Home" på Kristopher Schau sitt Rassisme show. "Det fineste vi har hatt noen gang her synes jeg", sa Schau, ikke vanskelig å være enig i det. Denne 10-tommeren er ikke helt ny, men det passer bra å omtale den nå før jeg skal skrive litt om debutalbumet som nettopp har kommet ut. I tillegg til nevnte "Take Me Home" får vi her tre sjelfulle låter av samme kaliber som viser at man trenger ikke noe stort mer enn en akustisk gitar og en god stemme for å skape stor musikk, så lenge man har historier på hjertet og låter som sitter. Unødvendig å si så ble forventningene til albumdebuten stor etter denne EP-en.

Siden denne 10-tommeren fra Vestkyst Records er priset forholdsvis høyt (opp mot 150 kroner), er det på sin plass å være litt kritisk i forhold til at pressingen kunne vært bedre. Vinylen er i tynneste laget og dette er kanskje også en medvirkende årsak til at man kan høre ørlite knitring her og der. Likevel har jeg ingen problemer med å anbefale utgivelsen siden det musikalske innholdet er så sterkt som det er. Kanskje er opplaget også såpass lite at prisen kan forsvares av den grunn også. Kan bestilles fra Tiger, Big Dipper eller The Garden.

Torgeir Waldemar: Take Me Home