Sjangre i bloggen: ambient | blues | indie | eksperimentelt | elektronika | folk | garasjerock | hardrock | jazz | jazzrock | metal | pop | progrock | psykedelia | punk | rock | singer/songwriter

Musikk fra Norge #2

Kompakt norsk punk-historie

søndag 17 november 2019 08:57 Brukte merkelapper:

Tore Stemland er ute med Musikk fra Norge #2, som da er den fysiske søster-fanzina til hans eminente blogg med samme navn. Tema denne gangen er "Når kom pønken til Norge, og den endeløse diskusjonen om den første norske pønkevinylen ... pluss litt mer." Blekka er fullpakket av info, og er rett og slett en glimrende, kompakt innføring i den første bølgen av punk i Norge, samtidig som trådene trekkes lenger bakover i historien og setter blant andre Hollywood Brats på kartet. Alle som har interesse for norsk punk bør sende en melding til Stemland og bestille denne fanzina!

PS: Også nevnt her er 7000 Riff, samleplata fra Trondheim som på 40-årsdagen neste helg blir gitt ut på nytt av Fucking North Pole Records. Har du ikke den fra før, så kommer den nå i et begrenset opplag på rød vinyl med et oppdatert hefte.

Musikk fra Norge #2

Musikk fra Norge #2