Sjangre i bloggen: ambient | blues | indie | eksperimentelt | elektronika | folk | garasjerock | hardrock | jazz | jazzrock | metal | pop | progrock | psykedelia | punk | rock | singer/songwriter

Bloggpause

søndag 31 mai 2020 16:01

Jeg har en bloggpause på ubestemt tid mens jeg prioriterer å arbeide med NorSike - Norsk LP-diskografi og prisguide og Norsk MusikkavisIndeks. Noen sporadiske blogginnlegg kan det bli framover, og jeg kommer også til å oppdatere loggen med ujevne mellomrom etter hvert som jeg får lest nye utgaver av Shindig! Magazine, Record Collector og Ugly Things. Mer vinyl vil jeg også legge ut til salgs på loftet i rykk og napp, mens vinyl-feeden oppdaterer seg selv med lenker til aktuelle nyheter fra ulike vinylrelaterte blogger. Men førsteprioritet en god stund framover blir for min del altså NorSike.